TUKEA TYÖELÄMÄSSÄ JAKSAMISEEN

Tarvitsetko tukea työssä jaksamiseen tai työhön paluuseen? Tarvitsetko ohjausta työelämän haasteisiin? Koetko uupumusta? Jääkö aikaa levolle?
Tule etsimään yhdessä toisten kanssa ratkaisuja työssä jaksamiseen, omaan työhyvinvointiin ja löytämään keinoja selvitä arjesta.
Kurssien toteutus

Kurssit on tarkoitettu sinulle, joka olet palaamassa töihin tai tarvitset tukea työssä jaksamiseen. Lisäksi sinulla on pitkäaikaissairaus tai vamma, joka vaikuttaa jaksamiseesi.

Verkossa työskentelyyn saat hyvät ohjeet ja tarvittaessa henkilökohtaisen opastuksen.

Kurssi kestää kaksi kuukautta ja ryhmän verkkotapaamiset ovat viikoittain sovittuina ajankohtina. Sen lisäksi voit osallistua itsellesi sopivina aikoina ryhmän chat-keskusteluun ja jakaa kokemuksia muiden kanssa. 

Jokaiseen tapaamiskertaan sisältyy tehtäviä, sekä materiaalia omatoimiseen työskentelyyn. Lisäksi kurssiin voi sisältyä kahdenkeskisiä verkkotapaamisia ohjaajan kanssa.

Kurssin ohjaajina ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Mukana on koulutettu kokemusasiantuntija. Kurssi on osallistujille maksuton. Kurssin aikana sovitaan 3 kk kuluttua verkossa toteutettava seurantatapaaminen.

Huomioithan, että lähtökohtaisesti sinun tulisi pystyä osallistumaan kahdeksalle ryhmäkerralle, tällöin saat kurssista suurimman hyödyn.

Hakeminen

Kursseille haetaan sähköisellä hakulomakkeella. 

Etäsopeutumisvalmennus –hankkeen Tukea työ- elämässä jaksamiseen kurssit:

1. kurssi

Tiistaisin 6.4.-25.5.2021 klo 14-16.           Hakuaika on päättynyt.

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä Koordinatiiviseen kurssiohjaajaan Emma Lappiin:

emma.lappi(ät)invalidiliitto.fi / 0447650691

Kurssi on osa Etäsopeutumisvalmennus-kehittämishanketta.