TUKEA TYÖELÄMÄSSÄ JAKSAMISEEN

Tarvitsetko tukea työssä jaksamiseen tai työhön paluuseen? Tarvitsetko ohjausta työelämän haasteisiin? Koetko uupumusta? Jääkö aikaa levolle?
Tule etsimään yhdessä toisten kanssa ratkaisuja työssä jaksamiseen, omaan työhyvinvointiin ja löytämään keinoja selvitä arjesta.
Kurssien toteutus

Verkossa työskentelyyn saat hyvät ohjeet ja tarvittaessa henkilökohtaisen opastuksen.

Kurssi kestää kaksi kuukautta ja verkkotapaamiset ovat viikoittain sovittuina ajankohtina. Sen lisäksi voit osallistua itsellesi sopivina aikoina ryhmän chat-keskusteluun ja jakaa kokemuksia muiden kanssa. Jokaiseen tapaamiskertaan sisältyy tehtäviä, sekä materiaalia omatoimiseen työskentelyyn. Lisäksi kurssiin sisältyy kahdenkeskisiä verkkotapaamisia ohjaajan kanssa.

Kurssin ohjaajina ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Mukana on koulutettu kokemusasiantuntija. Kurssi on osallistujille maksuton. Kurssin aikana sovitaan 3 kk kuluttua verkossa toteutettava seurantatapaaminen.

Hakeminen

Kurssit on tarkoitettu sinulle, joka olet palaamassa töihin tai tarvitset tukea työssä jaksamiseen. Lisäksi sinulla on pitkäaikaissairaus tai vamma, joka vaikuttaa jaksamiseesi.

Kursseille haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Jos haet kurssin alkutapaamiseen matkakorvauksia Kelalta, tarvitset lääkärin suosituksen kurssille.

Etäsopeutumisvalmennus –hankkeen Tukea työ- elämässä jaksamiseen kurssit:
Järjestämme vielä yhden uuden kurssin:

Verkkokurssi.
Tapaamiset verkossa keskiviikkoisin 8.4., 15.4., 22.4., 29.4., 6.5., 13.5., 20.5., 27.5.2020 klo 17 – 19.  Hakuaika päättyy 3.3.2020.

Kurssi on osa Etäsopeutumisvalmennus-kehittämishanketta. Kurssin toimivuutta ja koettuja vaikutuksia selvitetään hankkeen aikana kyselymenetelmin.

Hae kurssille hakulomakkeen kautta: