PUHUMALLA PARASTA PERHEESSÄ

Voimavaroja meidän perheelle

Jos vanhemman sairaus tai vamma koskettaa perhettänne ja tuo haasteita arkeen, tämä verkkokurssi on juuri sinua ja perhettäsi varten. 

Kurssin avulla opitte tunnistamaan perheellenne merkityksellisiä ja voimavaroja lisääviä asioita. Saatte tukea vuorovaikutukseen. 

Verkkokurssilla tapaatte muita samankaltaisessa tilanteessa olevia perheitä ja pääsette jakamaan ajatuksia ja arjen toimivia keinoja.

Kurssien toteutus

Kurssi alkaa yhteisellä aloitustapaamisella, jonka jälkeen työskentely jatkuu kuudella ryhmätapaamisella verkossa. Ryhmätapaamisissa, verkkokeskusteluissa ja vertais-chatissa osallistujilla on mahdollisuus jakaa kokemuksia muiden kanssa. Lisäksi jokaiseen tapaamiskertaan sisältyy tehtäviä, sekä materiaalia perheen omatoimiseen työskentelyyn. Verkkokurssilla pyritään huomioimaan kaikki perheenjäsenet ja käsittelemään perheen tilannetta kunkin omasta näkökulmasta.

Kurssin ohjaajat ovat kasvatus-, sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Mukana on myös koulutettu kokemusasiantuntija. Kurssi on osallistujille maksuton. Kurssin aikana sovitaan 3 kk kuluttua verkossa toteutettava seurantatapaaminen.

Hakeminen

Kursseille haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Jos haet kurssin alkutapaamiseen matkakorvauksia Kelalta, tarvitset lääkärin suosituksen kurssille.

Etäsopeutumisvalmennus-hankkeen Puhumalla parasta perheessä -perhekurssit:
Kurssi 19.

Verkkokurssi alkutapaamisella.
Suunniteltu toteutus ajalla 3.8.–11.9.2019. 
Hakuaika päättyi 14.6.2019. Kurssi jouduttiin perumaan vähäisen osanottajamäärän vuoksi. Uutta ajankohtaa harkitaan.

Kurssi 20.

Verkkokurssi alkutapaamisella.
Alkutapaaminen la 9.–su 10.11.2019 Kylpylähotelli Kunnonpaikassa/Hyvinvointi ja vapaa-ajan keskuksessa Kuopiossa (Jokiharjuntie 3, 70910 Vuorela). Muut tapaamiset verkossa keskiviikkoisin 13.11., 20.11., 27.11., 4.12., 11.12., 18.12.2019 klo 17–19. Hakuaika päättyy 27.9.2019

Kurssi on osa Etäsopeutumisvalmennus-kehittämishanketta. Kurssin toimivuutta ja koettuja vaikutuksia selvitetään hankkeen aikana kyselymenetelmin.

Hae kurssille hakulomakkeen kautta: