MEIDÄN PERHE - MISSÄ MENNÄÄN?

Tervetuloa verkkokurssille pohtimaan yhdessä samassa elämäntilanteessa olevien perheiden kanssa kouluikäisen lapsen sairauden tai vamman vaikutuksia perheenne arkeen ja tulevaisuuden suunnitteluun.
Kurssi on voimavarakeskeinen verkkokurssi, jossa pysähdytään tunnistamaan perheellenne merkityksellisiä asioita toiminnallisten menetelmien ja verkkotehtävien avulla.
Tule saamaan ja antamaan vertaistukea!​
Kurssin toteutus

Kurssi alkaa yhteisellä aloitustapaamisella, jonka jälkeen työskentely jatkuu kuudella ryhmätapaamisella verkossa. Ryhmätapaamisissa, verkkokeskusteluissa ja vertais-chatissa voi jokainen perheenjäsen jakaa kokemuksiaan muiden kanssa.

Kurssin aikana perheet saavat työkaluja vanhemmuuteen ja lapsen itsetunnon tukemiseen. Kurssitapaamiset rakentuvat teemojen ympärille. Teemoja ovat esimerkiksi lapsen itsetunnon kehittyminen ja tukeminen, lapsen temperamentti ja vanhempien temperamentit, turvallisuus ja sosiaaliset taidot. Jokaiseen tapaamis kertaan sisältyy tehtäviä ja materiaalia verkossa.

Kurssin ohjaajat ovat kasvatus-, sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Mukana on myös koulutettu kokemusasiantuntija. Kurssi on osallistujille maksuton. Kurssin aikana sovitaan 3 kk kuluttua verkossa toteutettava seurantatapaaminen.

Hakeminen

Kursseille haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Jos haet kurssin alkutapaamiseen matkakorvauksia Kelalta, tarvitset lääkärin suosituksen kurssille.

Etäsopeutumisvalmennus-hankkeen Meidän perhe - Missä mennään? -perhekurssit:
Järjestämme vielä yhden kurssin:

Verkkokurssi alkutapaamisella.

Aloitustapaaminen 28.-29.3.2020 Rovaniemen Santasportissa. Muut tapaamiset verkossa tiistaisin 7.4., 14.4., 21.4., 28.4., 5.5. ja 12.5. klo 17  19

Hakuaika päättyy 28.2.2020.

Kurssi on osa Etäsopeutumisvalmennus-kehittämishanketta. Kurssin toimivuutta ja koettuja vaikutuksia selvitetään hankkeen aikana kyselymenetelmin.

Hae kurssille hakulomakkeen kautta: