KEINOJA OMAAN HYVINVOINTIIN

Onko elämässäsi hyvä hetki pysähtyä pohtimaan omaa hyvinvointia?

Tuntuuko arki mielekkäältä ja voitko hyvin ihmissuhteissasi? Nukutko hyvin? Tukeeko ruokavalio jaksamistasi? Tuottaako liikkuminen sinulle iloa?
Koe kurssilla vertaistuen voimaannuttava vaikutus. Löydä omat voimavarasi ja tunnista vahvuutesi. Tietoisuus näistä auttaa sinua löytämään keinoja oman hyvinvoinnin vahvistamiseen.
Kurssien toteutus

Verkossa työskentelyyn saat hyvät ohjeet ja tarvittaessa henkilökohtaisen opastuksen.

Kurssin aikana teet oman hyvinvoinnin suunnitelman, jonka lähtökohtana on oma elämäntilanteesi. Verkkotapaamiset rakentuvat hyvinvoinnin keskeisten teemojen ympärille. Jokaiseen verkkotapaamiseen sisältyy välitehtäviä. Teemat ja niihin liittyvät tehtävät auttavat jäsentämään omaa tilannettasi ja tavoitteitasi.

Ryhmätapaamisissa, verkkokeskusteluissa ja vertais-chatissa sinulla on mahdollisuus jakaa kokemuksia muiden kanssa. Lisäksi kurssiin sisältyy kahdenkeskisiä verkkotapaamisia ohjaajan kanssa.

Kurssin ohjaajina on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Mukana on koulutettu kokemusasiantuntija.

Hakeminen

Kurssit on tarkoitettu pitkäaikaissairautta sairastaville, jotka haluavat vahvistaa omaa hyvinvointiaan.

Kursseille haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Lääkärin B-lausuntoa ei tarvita, mutta jos osallistuu verkkokurssille alkutapaamisella ja hakee matkakorvauksia, tarvitaan lääkärin suositus kurssille. Suositus voi olla B-lausunto kuntoutusta varten, kuntoutussuunnitelma tai lääkärin kirjaus hoitokertomustekstiin.

Etäsopeutumisvalmennus-hankkeen Keinoja omaan hyvinvointiin kurssit:
Viimeisen kurssin osallistujat on valittu:

Verkkokurssi alkutapaamisella.
Alkutapaaminen 1.11. – 2.11.2019 Turussa/Merikarina. Muut tapaamiset verkossa keskiviikkoisin 6.11., 13.11., 20.11., 27.11., 4.12. ja 11.12.2019.

Kurssi on osa Etäsopeutumisvalmennus-kehittämishanketta. Kurssin toimivuutta ja koettuja vaikutuksia selvitetään hankkeen aikana kyselymenetelmin.

Hae kurssille hakulomakkeen kautta: